Het begin

samen door als het Nieuwe Houtelier van Zeist e.o. "Guts & Klopper"

De vereniging is in 2022 opgericht door een aantal enthousiaste cursisten nadat Maarten Schepers die tot dan toe hen begeleidde, ermee stopte.  Onze voorzitter Tom Ligthart  nam het initiatief, en als snel sloten ook Gert-Jan Brouwer en Ronald Bronder aan. In oktober 2022 werd met algemene overeenstemming in verenigingsverband -besloten dat zij dan ook maar het bestuur zouden moeten vormen van de mooie nieuwe vereniging 'Guts en Klopper'.

Om alle bijkomstigheden van het verenigingsleven goed te regelen werden ondersteunende commissies samengesteld. Meer over onze commissies kun je hier vinden. Op dit moment staat er een bloeiende actieve vereniging van 17 leden met plaats voor nog meer leden. (zie Lidmaatschappen)

Vooruitlopend op een voorspoedig begin van 'Guts & Klopper' schaften we alvast een mooi stuk Wilde Kastanje aan. De bedoeling was om bij de officiële opening ieder 'lid van het eerste uur'  haar/zijn naam erin te laten gutsen. Daarmee legden we dan dat mooie moment vast voor de toekomst.