maatwerk

Een lidmaatschap dat bij jou past

Het standaard lidmaatschap geeft jaarlijks 48 dagdelen recht om gebruik te maken van het Atelier. Er bestaat ook een mogelijkheid om 36, 24 of 12 keer per jaar jaar te werken in ons atelier. 

Het lidmaatschap is voor een jaar, en wordt automatisch verlengd. Bij aanvang van het lidmaatschap geef je aan of je het standaard lidmaatschap wil of liever beperkter gebruik maakt van het Atelier. (volgens bovenstaande mogelijkheden) Een langere tijd niet werken in het Atelier is dus ook mogelijk. Bijvoorbeeld in de zomer-  of wintermaanden. Die tijd haal je dan gewoon in op een ander moment, het gaat immers over het gebruik per jaar! 

Wijzigen of opzeggen van het lidmaatschap kan tot 3 maanden voor het einde van de maand waarop men voor het eerst lid werd van 'Guts & Klopper'. 

Een betalend lid mag kosteloos gebruik maken van het materiaal en deelnemen aan alle verenigingsactiviteiten die op onze eigen locatie plaatsvinden. Koffie en thee hoort erbij, voor andere versnaperingen zorgen de leden zelf of worden vanuit donaties in de pot betaald. Leden krijgen toegang tot de verenigingsagenda en kunnen zo  hun atelierplek reserveren. Er is ook een groepsapp waaraan je deel kan nemen, maar niet iedereen vindt dat prettig.